Gå til hoved-indhold

Vi er et par i 60 erne, vi har tre voksne døtre. De to af dem har også hver et par ocicatte (kastrater).

Vi bor nær havnen i Assens på Vestfyn.

Vi har altid haft dyr, foruden katte har vi haft forskellige hunde, høns, gæs, ænder, duer, fugle, fisk, skildpadder, kaniner og æsler.

Jeg (Gurli) fik min første racekat som var en perser i 1978, min sidste perserkat døde i 2013, så det blev til 35 år med perserkatte i huset.

Jeg fik mit stamnavn "DK Betonica" i 1986

Vores første ocicat,  var barnebarn efter de to første ocicatte der var kommet her til landet  i 1996, da vi fik hende startede vi med at udstille vores katte, det har både været sjovt og lærerigt, så det har været til gavn at udstille killinger/katte fra vores opdræt, på den måde får vi dommernes menning om hvad der er godt og hvad vi skal arbejde på at forbedre.  

 I 2005 var vi med til at stifte Dansk Ocicat Klub som er en specialklub under Felis Danica. Jeg (Gurli) har været formand de første 11 år. 

Vores katte går frit i hele huset, det gælder også vores killingerne, dels fordi vi gerne vil have dem omkring os, men også fordi vi
ønsker at killingerne skal socialiseres inden de flytter hjemmefra, de skal også gerne være til at håndtere hvis de skal med på udstilling.

Vores katte har også adgang til en stor lukket have hvor der er god plads til leg, de har også mulighed for at klatrer i et par høje træer, derudover har de
også mulighed for træne deres jagtinstinkt, da vi både får besøg at fugle og duer i haven.

Kattene får en sund og alsidig kost som tilpasses den enkelte kats behov.

Alle er velkommen til at ringe eller skrive og få en uforpligtende samtale angåene kattene og eventuelt aftale tid til at komme og se kattene/killingerne.