Gå til hoved-indhold

GIC. DK Betonica's Malou - Farve: Chokolade spotted - Født: 27-10-2005 - Død: 06-08-2013

Malou var en rolig kat, hun var en god mor både for sine egne og de andres killinger.

Malou var også nem at udstille, hun nåede at blive Grand International Campion, hun bliv også BIV - Best In Variant, flere gange og ligeledes blev hun også nogle gange nomineret til Best In Show.

Malou havde en dejlig varm farve og en tæt og skinene pels, hun var i det hele taget en god type, hun fik også nogle fine killinger.

Hun blev desvære alvorligt syg den første dag i august, på det tidspunkt var der en god uge til at hun skulle føde sit 6. kuld killinger, hun tabte sig og blev helt gul i øre og øjne, vi skyndte os til dyrlægen som tog en række blodprøver, de vidste at hendes lever var alvorligt syg, hun havde desuden blodmangel, hun kom på pencilin, og da hun ikke selv ville drikke eller spise, prøvede jeg med noget lækert mad til syge katte, det blev rørt tyndt så det kunne trækkes op i en sprøte, derudover måtte jeg lægge væske under huden på hende hver anden time. Hun nåede at føde to døde killinger inden hun sov stille ind den 6. august. 
Så det var en meget trist måde hun kom herfra på.

Malou blev mor til kuldene R - S - U - W - Y de var på hendholdsvis 1, 3, 2, 1, 6, ialt 5 hanner og 8 hunner. Se hendes Stamtavle