Gå til hoved-indhold

DK Albolita Jasmin - Farve: Chokolade spotted - Født: 15-02-2001 - Død: 24-01-2011

Jasmin var min allerførste ocicat, begge hende forældre har kun fået det ene kuld. Jasmin var barnebarn af de to første ocicatte der kom til Danmark i 1996 Tara og Dudu.

Jasmin var en meget smuk og elegant kat, hun havde en varm og gylden pelsfarve.

Da hun var killing og ung blev hun udstillet og fik også nogle fine udtalelser, hun blev også BIV og NOM flere gange, men pludselig en dag ville hun ikke udstilles mere, hun var sød og rar nede i buret, men hun ville ikke op til dommeren, så hendes udstillingskarrierer blev kort.

Hun var en rigtig god mor, både for sine egne og de andres killinger, hvis hendes døtre fik killinger og hun ikke selv havde killinger, så gik der alligevel ikke lang tid før hun fik produceret noget mælk så hun også kunne deltage i amningen af de små, det udnyttede de voksne mødre, sådan at de nogen gange drak mælk ved deres mor, imens de lå og gav mælk til deres killinger.

Hun var en stædig kat som selv ville bestemme hvad der skulle ske, som for eksempel ved hendes to første kuld de skulle ligge i Malenes seng ved siden af hendes hovedpude, så hun kunne hjælpe med at passe dem, lige meget hvad vi gjorde så skulle hun nok selv bestemme hvor hendes killinger skulle ligge.

Jasmin blev mor til kuld H - I - K - M - Q - T med henholdsvis 3, 2, 4, 4, 2, 2 ialt 8 hanner og 9 hunner. Se hendes stamtavle