Vi er et par i 50 erne, vi har tre voksne døtre. De to af dem har også hver et par ocicatte (kastrater).

Vi bor nær havnen i Assens på Vestfyn.

Vi har altid haft dyr, foruden katte har vi haft forskellige hunde, høns, gæs, ænder, duer, fugle, fisk, skildpadder, kaniner og æsler.
I øjeblikket er Torkild ved at gøre klar til at holde høns igen, denne gang bliver det af racen landnamshøns som er 
islandske vikingehøns.

Jeg (Gurli) fik min første racekat som var en perser i 1978, min sidste perserkat døde for 5 mdr. siden, så det blev til 35 år med perserkatte i huset.

Jeg fik mit stamnavn "DK Betonica" i 1986

Vi fik den første ocicat i 2001, det var Jasmin, hun var barnebarn efter de to første ocicatte der var kommet her til landet 4½ år i forvejen i 1996, da vi fik hende startede vi med at udstille vores katte, det har både været sjovt og lærerigt, så det har været til gavn at udstille killinger/katte fra vores opdræt, på den måde får vi
  dommernes menning om hvad der er godt og hvad vi skal arbejde på at forbedre.

   I 2005 var vi med til at stifte Dansk Ocicat Klub som er en specialklub under Felis Danica. Jeg (Gurli) har været formand siden starten. 

  Vores katte går frit i hele huset, det gælder også vores hanner og ikke mindst killingerne, dels fordi vi gerne vil have dem omkrig os, men også fordi vi
  ønsker at killingerne skal socialiseres inden de flytter hjemmefra, de skal også gerne være til at håndtere hvis de skal med på udstilling.

  Vores katte har også adgang til en stor lukket have hvor der er god plads til leg, de har også mulighed for at klatrer i et par høje træer, derudover har de
  også mulighed for træne deres jagtinstinkt, da vi både får besøg at fugle, duer og måger i haven. 

  Kattene får en sund og alsidig kost som tilpasses den enkelte kats behov.

  Alle er velkommen til at ringe eller skrive og få en uforpligtende samtale angåene kattene og eventuelt aftale tid til at komme og se kattene/killingerne.